„Am o oarecare satisfactie ca au retrogradat, dar respect Otelul”

Ultimul meci jucat de Otelul in acest campionat a fost cel impotriva jucatorilor de la Rapid Bucuresti. Partida a fost pierduta de otelari cu 0-3, ceea ce a semnat retrogradarea in Liga a III-a fara niciun dubiu. Antrenorul giulestenilor, Dan Alexa nu poate uita ca la Galati a pierdut in 2011 campionatul, Otelul invingand FC Timisoara, echipa de atunci a lui Alexa.

Desi declara ca respecta Otelul pentru tot ceea ce inseamna in fotbalul romanesc, nu isi ascunde satisfactia ca a retrogradat echipa noastra in Liga a III-a.
”Acum cinci ani am pierdut un campionat cu Timisoara si am amintiri foarte neplacute. Cumva, faptul ca au jucat ultimul meci in liga a doua imi da o oarecare satisfactie, dar nu am cum sa nu respect Otelul ca si traditie, ca si istorie”

4 thoughts on “„Am o oarecare satisfactie ca au retrogradat, dar respect Otelul”

  1. Mda, vezi sa nu te credem. Dupa ce ai luat in deradere Otelul acum zici ca respecti Otelul. Cine naiba te crede. Hai sictir.

  2. Acum a intors-o…cica el respecta Otelul ca si traditie, ca si istorie. Am vazut cat respecta. Nu va mai uitati in gura astuia. Asta nu respecta nimic, e doar o declaratie de umplutura si atata tot.

  3. E ca in vorba aceea a doua oara cand mai strigi „Lupul, lupul vine lupul!!!” Nu te mai crede nimeni.
    Daca ai fi respectat echipa adversa, indiferent cum s-ar fi numit ea, fie si cu frustrarea ta ca „ti-a suflat de sub nas un campionat” nu ai fi vorbit cum ai vorbit la finalul partidei. In loc sa te fi bucurat de raul altuia mai bine te uitai in curtea ta si aveai grija de ce este de facut pe la clubul tau. Dar nu are rost sa ne chinuim neuronii pentru unul ca tine. Esti sub nivelul moralitatii si a umanitatii.

Lasă un răspuns