„Am jucat in Bundesliga, dar ca la Otelul nu m-am simtit nicaieri”

Situatia dramatica in care se afla acum echipa noastra ii afecteaza in primul rand pe suporterii care au mai ramas alaturi de Otelul. pe langa ei, mai sunt si fosti jucatori pe care situatia clubului ii doare, la fel ca si pe noi. Sunt foste glorii care au pus umarul ani intregi la ridicarea numelui echipei noastre. Unul dintre este Ion Viorel,una din legendele Otelului, jucator ce ne-a bucurat in anii ’90, atunci cand echipa noastra era numita Campioana Provinciei.

"Cand dispare o echipa care a luat campionatul, e cu atat mai dureros. La fel a fost si la Urziceni, dar acolo nu era un brand. Otelul, un brand al fotbalului romanesc, ia campionatul si dispare in trei ani. Daca spuneai cuiva asta, cu trei-patru ani in urma, cred ca te impusca. Ma doare, pentru ca am facut performanta la Steaua, am jucat in Germania, in Bundesliga, dar ca la Otelul nu m-am simtit nicaieri, si cred ca am pus si eu amprenta la ceea ce a fost aici, in sensul de performanta, pentru ca intotdeauna am fost o familie"

4 thoughts on “„Am jucat in Bundesliga, dar ca la Otelul nu m-am simtit nicaieri”

  1. Fostele glorii intotdeauna vor suferi pentru clubul acesta pentru ca nu degeaba li se spune glorii, pe buna dreptate, pentru ca au pus suflet, au facut ceva pentru clubul acesta in cariera lor fotbalistica, la Otelul.

  2. Credeti ca vor mai reveni vreodata acele vremuri bune pentru Otelul? Eu nu cred. Otelul a ajuns sa se chinuie de pe o zi pe alta si asta datorita unor oportunisti. Iar zilele acestea cred ca vom vedea daca „dulaii” astia vor face ca acest club Otelul sa dispara. Si din cate se poate observa niciun om potent financiar nu vine alaturi de club, pentru ca au unii grija sa-i alunge, sa-i indeparteze de club.

  3. Asta e liga 1, astia sunt „patronii” din ziua de astazi. A investi, pentru ei, nu mai inseamna a baga bani ci inseamna a baga in insolventa un club si a-i goli conturile acelui club.
    „Otelul” e „Otelul” si asa va fi intotdeauna, aici, la clubul nostru la fiecare sezon competitional se formeaza o comunitate deosebita, un colectiv unit, o atmosfera placuta dar asta, cred eu, doar datorita publicului galatean, otelar, pentru ca lotul de jucatori se schimba tot timpul, dar publicul e acelasi, un public a carui varsta variaza de la 2 anisori pana la venerabila varsta de 90 de ani si chiar peste, cu voia lui Dumnezeu.
    Cariera de fotbalist e scurta din cauza varstei, dar viata de suporter, otelar, poate fi lunga si frumoasa. In tribuna, alaturi de echipa, poti sta si daca ai 2 anisori si daca ai 90, 100…

Lasă un răspuns