Aduceti copiii sa joace pentru Otelul

Asa cum spunea in urma cu ceva timp Sorin Haraga intr-o emisiune radio, visul oricarui copil care se apuca de fotbal in Galati era ca la un moment dat sa joace pentru Otelul. Era normal, avand in vedere ce reprezenta Otelul pentru comunitatea noastra dar si pentru fotbalul romanesc.
Otelul copii cei mai buni din tara
Odata cu falimentul societatii ce detinea Otelul Galati, toate aceste vise s-au naruit. E meritul lui Sorin Haraga si al lui Stelian Bordieanu ca au propus suporterilor sa ii coopteze in proiectul lor si pe cei de la Centrul de Copii si Juniori, astfel incat toti acesti copii si antrenori valorosi sa nu se piarda. Se da astfel posibiltatea ca acesti copii sa aiba o evolutie continua care sa inceapa de la cele mai mici varste si sa culmineze cu debutul la echipa de seniori. Asa face orice club normal care isi propune performante.
Pentru a-si completa grupele de copii si juniori Suporter Club Otelul Galati anunta pe site-ul oficial ca organizeaza selectii in zilele urmatoare. Daca aveti copii, va sfatuim sa ii lasati sa practice acest sport.
Pe langa o posibila cariera in viiitor, practicarea fotbalului aduce si alte avantaje. Copilul va creste intr-un colectiv, fiind mai sociabil, nu va fi supraponderal, va creste disciplinat si mai increzator in fortele proprii si isi va dezvolta calitati ca agilitatea, coordonarea, rezistenta sau flexibilitatea.
Sa nu uitam sa luam in calcul si mandria parintilor, copilul lor evoluand la cea mai iubita echipa din Galati.
Redam mai jos si comunicatul aparut pe site-ul oficial:
„Centrul de copii şi juniori din cadrul SC Oţelul Galaţi organizează selecţii pentru completarea şi formarea grupelor de performanţă pentru copii născuţi între anii 2005-2010.
În filosofia noastră de pregătire urmărim o instruire centrată pe copil, pe asimilarea din partea acestuia a cât mai multor abilităţi şi deprinderi, pe formarea unei experienţe fotbalistice esenţiale în dezvoltarea şi exprimarea lui ulterioară. Având acest concept,centrat pe copil, întregul proces de antrenament va fi concentrat pe dezvoltarea şi crearea unui mediu în care copiii să poată să se distreze, să se simtă în siguranţă, să dezvolte relaţii de colaborare în teren şi prietenie în afara lui, să crească şi să se dezvolte armonios, să se educe având reper valori morale ca: munca, respectul ,modestia, pasiunea,fair-play-ul.
Dacă eşti talentat, vino şi arată-ne ce poţi, sâmbăta 25 iunie ora 9.00 la stadionul Siderurgistul pe terenul mare.
Relaţii suplimentare puteţi obţine de la:
Prof.Tîrîlă Sorin ( coordonator 2005-2006) TEL: 0752954751
Prof.Balmuş Doru ( antrenor) TEL: 0745512786
Prof.Ragea Mitică ( antrenor) TEL: 0746070506”

6 thoughts on “Aduceti copiii sa joace pentru Otelul

 1. E cam multa liniște și nu înțeleg de ce !??!

  Iata primul eșec al proiectului, din păcate un eșec anunțat:
  http://portal.just.ro/233/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=23300000000238496&id_inst=233

  Daca nu va găsiți alt jurist, la termenul din iulie s-ar putea să se dea o nouă amanare, după care urmează vacanta judecătorească pana in septembrie, ceea ce înseamnă că sezonul 2016 – 2017 e compromis.

  Stiu ca lucrurile importante se spun doar la sedinte dar, chiar si asa, sa nu spuneți că nu ați fost avertizati. !!!!

 2. Da frumos titlul, indemnul, dar totul este sa mai creada cineva in Otelul. Cand nu mai ai incredere intr-un club e cam greu sa-ti mai inscriu copilul acolo, dar sper totusi ca aceasta incredere a parintilor sa fie recastigata de catre noul club Otelul, un proiect curat.

  1. Nu va faceti griji. Cu cat va prinde viteza acest proiect cu cat va lua mai mult consistenta, cu atat mai mult va creste si increderea celor ce acum ezita sa vina spre Otelul, fie grupa de copii si juniori, fie proiectul de seniori in sine. Bine ca s-a pus in miscare acest proiect. Bine ca a fost cineva care si-a luat inima in dinti si a pornit acest proiect. Da, e mai greu la inceput dar cu rabdare vom indeplini, vom realiza si acest proiect de renastere a Otelului.

   Ramane sa vedem daca pe data de 19.07.2016 la noua infatisare amatorismul celor care au uitat sa depuna dovada achitarii taxei judiciare de timbru de 100 lei isi va spune din nou cuvantul. Verificati de 10 ori lucrurile inainte sa va prezentati din nou la infatisarea de la tribunal pentru acordarea personalitatii juridice.

   Mai bine sa va uitati si in buzunare si chiar si in chiloti sa nu fi uitat ceva cand veti cere din nou acordarea personalitatii juridice pentru ASC Otelul.

 3. OFF-TOPIC: Ohooo va perfectionati, incepe sa arate din ce in ce mai bine site-ul. Arata foarte frumos cu numele de sub logo-ul paginii…ca o semnatura.

 4. Bai oameni buni, dar ce caldura…nici nu-ti vine sa mai stai la calculator ca sa nu mai dea si comp.-ul ala caldura in exces…dar problema e ca nici afara, la umbra vreunui pom nu poti sa stai ca te frige aerul ala sufocant de cald, te innabusa.

  Da, updateul paginii e atragator. Odata cu noul club Otelul si fcotelulgalati.info tine pasul schimbarii.

Lasă un răspuns