„A fost cel mai bun joc al nostru”

Otelul Galati a pierdut si la Piatra Neamt fiind invinsa de Ceahlaul cu scorul de 3-0. Desi scorul e cam mare, antrenorul Stelian Bordieanu crede ca jocul a fost mult mai echilibrat. Desi adversarul a marcat, otelarii mici au avut cateva ocazii importante si daca ar fi marcat macar intr-una din faze, meciul s-ar fi echilibrat.
Cel mai bun joc Otelul
„In ciuda rezultatului 3-0, care mi se pare exagerat, am facut cel mai bun joc al nostru din perioada asta de cand am inceput sa jucam cu juniorii la Liga a II-a. Am avut la 0-0 o ocazie mare de a marca, Codreanu singur cu portarul a tras in el. La 1-0 pentru adversar a scapat Toma singur cu portarul si mingea a fost scoasa de un fundas de pe linia portii. Altul ar fi fost scorul daca marcam in una din aceste ocazii. Am facut un joc destul de bun, dar la un moment dat experienta si-a spus cuvantul. „

One thought on “„A fost cel mai bun joc al nostru”

  1. Am pierdut unul dintre cele mai importante meciuri, dar sper sa nu-l fi pierdut pe cel al existentei acestui club. Daca este sa retrogradam in liga 3 si asta mai mult ca sigur ca se va intampla in procent de 99,9% atunci sper ca macar sa putem continua sa existam chiar si in liga 3.

Lasă un răspuns