50-50 sanse de supravietuire pentru Otelul

Astazi pentru Otelul a avut loc un episod foarte important in existenta sa. A fost un nou termen de judecata in procesul de insolventa. Desi initial se hotarase ca pe 6 aprilie Otelul sa ajunga din nou in fata judecatorului, termenul a fost devansat la cererea administratorului judiciar Mihail Bojinca.
Ultima sansa pentru unii jucatori
Aceasta cerere a fost facuta pentru ca cei din Adunarea Creditorilor au decis intocmirea unui nou plan de reorganizare, care sa corespunda situatiei economice actuale a clubului Otelul Galati. Pentru intocmirea unui nou plan este nevoie de acordul judecatorului.
Instanta Tribunalului Bucuresti a ramas in pronuntare, verdictul sau urmand sa fie anuntat in urmatoarele zile.
Exista doua posibilitati. Fie se declara falimentul clubului fie se va aproba intocmirea unui nou plan de organizare. Depindem deci de hotararea judecatorului, asa ca exista sansa ca Otelul sa continue sa traiasca si dupa aceste verdict.

One thought on “50-50 sanse de supravietuire pentru Otelul

  1. a ramas in pronuntare

    Nu mi-a placut niciodata cum suna aceasta formulare, aceasta expresie…Daca lucrurile sunt clare atunci nu pot fi decat 2 varante, ori da, ori ba, fiinda o cale de mijloc nu vad sa existe. Si sper ca raspunsul instantei sa fie da, in favoarea clubului, iar „Otelul” sa continue sa existe.

Lasă un răspuns