2% pentru culori

Daca nu ati completat inca formularul prin care redirectionati 2% din impozitul pe venit catre SC Otelul Galati, e momentul sa o faceti. E nevoie de o implicare mai mare a noastra, a tuturor in aceasta campanie, pentru ca e o sursa foarte importanta de venit care nu trebuie neglijata. Singurul efort pe care trebuie sa il faceti este sa completati formularul si sa il aduceti la sediul de la stadionul Siderurgistul. Nu veti plati nimic in plus, pentru ca oricum acesti 2% v-ar fi fost luati din salariu si redistribuiti catre proiecte ce nu va intereseaza. Deci, de ce sa nu ajutati acest proiect al suporterilor galateni de a duce mai departe cea mai performanta echipa din zona Moldovei?
O motivatie in plus pentru cei ce citesc aceste randuri ar putea reprezenta faptul ca redirectionarea celor 2% din impozitul pe venit intr-un numar cat mai mare poate insemna supravietuirea pentru SC Otelul Galati in Liga a III-a. Daca vrem ca aceasta echipa sa continue si sa creasca de la an la an, e nevoie de bani din orice sursa, iar aceste doua procente pot insemna o sursa importanta. Cu cat adunam mai multi oameni care sa redirectioneze acesti bani, cu atat ajutam mai mult Otelul.
Pentru cei ce doresc sa se implice chiar mai mult, ii rugam sa imprime cateva formulare si sa le distribuie catre colegii de munca, rude, prieteni sau vecini. Astfel de actiuni pot insemna totul pentru echipa noastra.
Otelul are nevoie de implicarea noastra si acesta este un moment in care putem arata cat ne pasa de echipa.
Descarcati formularul dand click AICI.

One thought on “2% pentru culori

Lasă un răspuns