„1 milion de euro pentru Otelul mi se pare rezonabil”

Indiferent ce se va intampla cu echipa Otelul, la Galati trebuie sa se joace fotbal in continuare, mai ales ca dorim sa continuam traditia clubului campion fie din Liga a V-a fie prin alte moduri. Astfel ca viitoarea echipa Otelul va avea nevoie de un stadion pe care sa isi dispute meciurile in conditii bune, iar arena ce ii poarta numele e locul unde vrem sa joace. In acest moment insa stadionul apartine combinatului siderurgic Arcelor MIttal si primaria incearca sa il cumpere.

Stadionul-Otelul-Galati
Fostul director general adjunct al Otelului, Ilie Hagioglu crede ca Primaria si Consiliul Local al Galatiului trebuie sa faca totul pentru a impiedica distrugerea stadionului, pericolul fiind foarte real.
„Cei din primarie doresc sa preia stadionul. Ar fi pacat ca stadionul Otelul sa ajunga in situatia in care a ajuns baza Ancora. Eu cred ca oamenii din Primarie si din Consiliul Local vor intelege ca trebuie cumparat stadionul Otelul de la Combinat, pentru ca stim ca cei din urma nu mai sunt interesati de acest stadion. Si astfel il vor baga in conservare. Pentru un stadion cum este Otelul, gazonat pe suprafata de nisip, daca nu primeste apa constant si la timp poti sa faci plaja pe el.
Am inteles ca cei din primarie au acordat niste sume sa se refaca stadionul Dunarea, suprafata de joc, pista de atletism, insa toate astea dureaza. Ca sa refaci suprafata de joc a stadionului Dunarea, dureaza cel putin 5-6 luni de zile. Asa ca returul acesta si turul viitor tot nu se pot juca meciuri pe Dunarea.
Stadionul Otelul este gata de joc si pentru spectatorul galatean ar ramane macar bucuria sa vada meciuri pe aceasta arena.
Nu stiu exact cat costa stadionul Otelul, dar 1 milion de euro, asa cum se aude, mi se pare un pret rezonabil avand in vedere dotarile de pe el la momentul acesta. Acest stadion imdeplineste toate conditiile disputarii unui meci de Liga I. Cred ca se va gasi intelegere intre cei de la Primarie si conducerea Combinatului pentru prelurea stadionului.”

2 thoughts on “„1 milion de euro pentru Otelul mi se pare rezonabil”

  1. Eu cred ca se va profita electoral de acest subiect la maxim. Vor incepe unele voci gajaite propagandiste sa vocifereze. Dar eu intreb de ce oare nu s-a vociferat cand se cheltuiau banii aiurea pe nimicuri, de ce nu comenta nimeni cand se pompau bani publici in sistemul falimentar Apaterm? Atunci era bine?

  2. Ar fi culmea sa faca nazuri unii ciocoflenderi de consilieri locali, tinand cont ca de-a lungul timpului acesti asa-zisi consilieri locali (dealtfel mari afaceristi) au mai aruncat bani aiurea si pe chestii mult mai nesemnificative si mai bizare decat este stadionul „Otelul”. S-a vazut ce s-a intamplat cu alte stadioane ale tarii care au fost lasate in paragina si nu cred ca ar trebui sa mai adauge si galatenii inca unul pe lista stadioanelor distruse cu buna-stiinta.

Lasă un răspuns