hits counter
View My Stats Palmares club | Otelul Galati

Palmares club

Divizia A: 20 participari, locul 4 (1987-88, 1996-97, 1997-98),locul 1 2011
Campionii Romaniei: sezonul 2010-2011
Cupa Romaniei: finala (2004, 0-2 cu Dinamo)
Supercupa Romaniei:2011 , 1-0 cu Steaua Bucuresti
Cupa Balcanica: finala (1992, 0-0 si 0-1 cu Saryier Istanbul)
Cupa UEFA Intertoto: castigatoare (2007-08, 2-1 si 2-1 cu Trabzonspor)
Cupa UEFA: 5 participari (1988-89, 1997-98, 1998-99, 2004-05, 2007-08)
Liga Campionilor: 1 participare (2011-12)

Meciurile oficiale in competitiile internationale:
· 1-0 si 0-5 cu Juventus Torino (Cupa UEFA, 1988),
· 0-2 si 4-0 cu Tomori Berat (Cupa Balcanica, 1991),
· 0-0 si 0-1 cu Sarriyer Istanbul (Cupa Balcanica, 1991),
· 0-2 si 4-2 cu HIT Gorica (Cupa UEFA, 1997),
· 3-0 si 1-1 cu Sloga Jugomagnat Skopje (Cupa UEFA, 1998),
· 0-3 si 0-3 cu Vejle BK (Cupa UEFA, 1998),
· 4-1 si 4-0 cu Dinamo Tirana (Cupa UEFA, 2004),
· 0-0 si 0-1 cu Partizan Belgrad (Cupa UEFA, 2004),
· 0-0 si 3-0 cu Slavia Sarajevo (Cupa UEFA Intertoto, 2007),
· 2-1 si 2-1 cu Trabzonspor (Cupa UEFA Intertoto, 2007),
· 1-3 si 0-0 cu Lokomotiv Sofia (Cupa UEFA, 2007).
· 1-2 si 2-3 cu FC Basel (Liga Campionilor, 2011).
· 0-1 si 0-1 cu Benfica Lisabona (Liga Campionilor, 2011).
· 0-2 si 0-2 cu Manchester United (Liga Campionilor, 2011).

1 comentariu la articolul Palmares club

  1. Dam1an Dam1an (otelar de meserie ) spune:

    Poate intr-un viitor nu foarte indepartat lista trofeelor va fi mai bogata. Trebuie doar sa speram ca nu vor navali corbii pe club.

      (Citeaza comentariul)  (Raspunde la comentariu)

    0
    0

Puteti comenta mai jos neinregistrati sau puteti da click pe INREGISTRARE sau AUTENTIFICARE pentru a comenta la acest articol si a va pastra userul.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Cititi mai mult

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close