hits counter
View My Stats
Google Plus

Avem magazin oficial din nou

data mai 14th, 2014 user by Doar Otelul, 5 Comentarii, Comenteaza si tu
Magazin oficial Otelul Galati

Clubul Otelul a reusit sa deschida un nou magazin oficial , astfel incat suporterii vor putea, in sfarsit, sa isi poata achizitiona mult doritele produse. Dupa ce primul magazin a fost inchis, din cauza ruperii parteneriatului dintre Otelul si Masita, suporterii ramasesera fara un punct de desfacere a materialelor promotionale. Era ciudat ca toata lumea vorbea despre o noua rebrenduire a echipei, se schimbase sigla, se inventase o mascota, dar punctul cheie in orice marketing, adica vanzarea si producerea de bani de pe urma echipei si a imaginii ei, nu aparuse inca. A fost greu, constructia magazinului durand cateva luni iar perioada cat magazinul a fost tinut inchis a fost si ea destul de mare.
Ziua aleasa pentru lansare este una de mare importanta in calendarul otelar, 5 mai fiind data cand sarbatorim cu toti primul titlu din istorie. Comunicatul oficial de pe site-ul clubului suna asa:
“Fotbal Club Otelul Galati invita suporterii echipei ros-alb-albastre la deschiderea Magazinului Oficial, joi, 15 mai 2014, cu incepere la ora 13:00. Inaugurat intr-o zi cu puternice semnificatii pentru toti galatenii – ziua castigarii Campionatului 2010-2011 dupa victoria istorica in fata formatiei Poli Timisoara pe 15 mai 2011 –, Magazinul Oficial este modul nostru de a le multumi galatenilor pentru sustinerea si dedicarea manifestate fata de Club.
Amenajat pe latura nordica a Stadionului Otelul, cu intrare dinspre strada Gheorghe Asachi, Magazinul Oficial include o gama larga de articole sportive si de recuzita: echipamentele oficiale de joc si de antrenament ale echipei, mingi, rucsacuri, tricouri, sepci, fulare, fanioane, minigoarne, umbrele, cani etc. Cu prilejul inaugurarii Magazinului Oficial, toate produsele expuse spre vanzare vor avea preturi promotionale. Oferta este valabila pana la sfarsitul lunii mai.
Suporterii prezenti la inaugurare vor avea parte de numeroase surprize. Vor avea sansa sa obtina autografe de la jucatorii Echipei. De asemenea, primii 50 de clienti ai magazinului care fac cumparaturi in valoare de peste 30 de lei vor primi bonus o cartela telefonica in reteaua Vodafone Romania.”

Dati share la articol

5 Comentarii la articolul “Avem magazin oficial din nou”

 1. Dam1an Dam1an (otelar adevarat ) spune:

  In sfarsit. Speram ca suporterii sa “ude” aceasta deschidere si prin prezenta in numar mare (speram, visam la un stadion arhiplin) la meciul crucial de Vineri, 16 Mai 2014. Umpleti stadionul pt ca deschiderea magazinului oficial sa nu fie umbrita, precedata de o zi nefasta.

 2. Dam1an Dam1an (otelar adevarat ) spune:

  http://www.viata-libera.ro/sport/54140-galati-viata-libera-cotidian-vineri-otelul-galati-fata-in-fata-cu-viitorul-constanta

  Sper ca suporterii sa umple tribunele stadionului Otelul la meciul de vineri. Poza spune totul.

 3. Doar Otelul Doar Otelul (otelar adevarat ) spune:

  Dam1an,

  Sa speramc a vom fi chiar mai multi de atat. Si bineinteles mai galagiosi.

 4. mariuspmc mariuspmc (contributor ) spune:

  Sa ne bucuram sau nu? Lucrurile bune si rele se intampla asa repede si des in ultimul timp, parca suntem prinsi intr-un vartej ametitor.

 5. Doar Otelul Doar Otelul (otelar adevarat ) spune:

  mariuspmc,

  Eu cred ca trebuie sa ne bucuram. Orice astfel de actiune aduce ceva in plus pentru suporteri. Era penibil sa imi ceara prieteni din alte orase un tricou cu Otelul si sa nu le pot da.

Comenteaza

Click pentru INREGISTRARE sau AUTENTIFICARE si pentru a comenta la acest articol.

DeasupraDeasupra

Daca apreciati ceea ce facem, dati-ne un like! Daca ati facut-o, apasati X.

×